Amintiri pe dulapuri si frigidere

      Multi dintre copiii de acum 20 de ani -inclusiv eu- au avut macar un interior de usa de dulap acoperit cu stickere si/sau surprize. Cei cu parinti mai ingaduitori se puteau lauda cu usi de sifonier, tablii de pat sau usi de frigider acoperite mai mult sau mai putin haotic cu Schwarzeneggeri, Van Dammi, Bugatti-uri, Lacatusi si alte exemplare din colectia personala.

      Acum vreo 2 ani m-am nimerit in fata unui dulap acoperit aproape in intregime cu surprize Turbo, Final, Lazer, stickere Garbage Pail Kids, Panini, alte tipuri de stickere, ba chiar si cateva cartonase. A fost cu siguranta cea mai mare suprafata acoperita cu stickere/surprize pe care am vazut-o vreodata, deci e mai mult ca sigur ca proprietarii acelui dulap au fost niste parinti foarte de treaba.

      Asa mi-a venit ideea sa creez pe blog o pagina de genul “imagini de la cititori”. As fi vrut sa incep chiar cu o poza cu acel dulap, insa din pacate am flat ca nu mai exista. Asa ca am strans ceva poze de pe la prieteni. Daca mai aveti pe acasa dulapuri, paturi, frigidere (si de ce nu, pereti) infrumusetate/ti cu stickere sau surprize, faceti-le 3-4 poze si trimiteti-le la gum.inserts@gmail.com. In urmatoarele zile vor aparea pe aceasta pagina si vor putea fi admirate de oricine alaturi de numele contribuitorului.

 
Fotografii trimise de un amic din Turcia:

 
Gasite pe internet:

 
Usa de la debaraua lui Marius:

 

Fotografie trimisa de Dan Dragos:

 

Fotografii trimise de Aida Maria:

 


stickere lipite pe dulap frigider amintiri


2 Responses to “Amintiri pe dulapuri si frigidere”

  1. nu ma pot ‘lauda’ cu o colectie de surprize asa mare, deoarece am doar 20 de ani, dar cand eram mica (pana in 11 ani) aveam o noptiera unde imi tineam carti, caiete si ce mai aveam eu acolo care avea usile cu tot felul de abtibilduri de la snacksuri si ce mai colectionau copiii pe atunci. din pacate s-a rupt si nu am putut pastra usile asa cum imi doream :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: