Bombibom ”mare alb”

Exista 2 serii de surprize Bombibom al caror format seamana cu cel al surprizelor Turbo. Personal, aceste 2 serii Bombibom “mari” mi se par cele mai reusite, in cazul lor nefiind nevoie de lupa pentru a vedea bolidul din fotografie.

Mai jos puteti vedea seria “alba”, denumita astfel dupa culoarea fundalului. Imaginile sunt in cea mai mare parte cu masini de curse si motoare. Remarcati exemplarul “Guatro” de la Audi, probabil un model extrem de exclusivist, eu personal nu l-am mai vazut pe nicaieri… 🙂

(va urma seria “galbena”)
 


 


 


 


 


 


 


 


 

surprize bombibom mare alb 1-70 baycan colectii de surprize colectiidesurprize colectie colectionar guma de mestecat ciunga baloane poze cu masini motociclete


4 Responses to “Bombibom ”mare alb””

  1. Frumos, mai ales faptul ca sunt puse in acel clasor transparent. Ar trebui sa imi fac si eu rost de cateva. Tu de unde l-ai luat?
    MS

  2. superbe , inca imi incanta ochii, masini rare si de clasa !

  3. Eu am avut niste surprize,bombibom parca…fotbalisti,inotatori,atleti…aparea paula ivan..erau 100. Si nu stiu ce surprize cu jucatori din campionatul turciei. Era si iosif rotariu in echipamentul galatei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: