Final ’90 1-70

Coppa del Mondo – Italia 1990. Romania nu se mai calificase la un turneu final din 1970. In grupe am luat bataie de la Camerunul lui Roger Milla (care ne-a dat 2 goluri in 10 minute), i-am batut pe rusi cu 2 goluri marcate de Lacatus si am facut egal cu Argentina. Camerunul a batut si Argentina si ca urmare ne-am calificat in sferturi pe locul 2 in grupa. Irlanda ne-a trimis acasa cu 5-4 dupa penalty, iar Germania a batut Argentina cu 1-0 in finala.

In seria de 70 de surprize ii veti vedea printre altii pe Marius Lacatus, Gheorghe Hagi, Rodion Camataru (desi nu a jucat in nici un meci) alaturi de 2 viitori antrenori ai Stelei: Oleh Protasov si Walter Zenga.

  


 


 


 


 


 


 


 


Imnul oficial al campionatului.

colectie de surprize ulker final 90 1-57 1990 campionatul mondial de fotbal guma de mestecat colectii de surprize colectiidesurprize colectionar poze fotbalisti

 

Next: FINAL 92

7 Responses to “Final ’90 1-70”

  1. Pe asta o am io 🙂

  2. […] Colecție de la CM Italia 90 Link […]

  3. FRATILOR SUNTETI PRAF !!!!!!!!!!!! MA INTREB CUM PUTETI PUNE UN ASEMENEA COMENTARIU ” DESI NU AU JUCAT IN NICIUN MECI (HAGI, CAMATARU SI LACATUS) ” – PUNETI MANA SI VERIFICATI, CA SCRIETI NUMAI PROSTII – LACATUS A JUCAT INCA DIN PRIMUL MECI – ROMANIA – URSS 2-0 (A MARCAT AMBELE GOLURI IN POARTA CELEBRULUI DASAEV) – HAGI NU A JUCAT IN MECIUL CU URSS PENTRU CA ERA SUSPENDAT, DAR A INTRAT CU ARGENTINA SI A AVUT CATEVA DUELURI CU MARADONA – CAMATARU A JUCAT IN MECIUL CU IRLANDA DIN OPTIMI CAND TOTI ASTEPTAM SA DEA UN GOL – AM VAZUT ACESTE MECIURI IN DIRECT LA TVR – PUNETI MANA SI VERIFICATI NU SCRIETI TOATE PROSTIILE PE CARE LE CREDETI VOI !!!

  4. Aceste minunate gume de mestecat,se gaseau prin piete si prin gari pe peroane la bisnitarii rromi de prin toata tara.era 10 mii vechi o guma de mestecat la acea vreme,adica 1 leu acum.erau super.se vindeau pe ascuns si era bataie pe ele intre pustanii anilor 90.acum sunt extrem de rare de gasit,deoarece generatia aceea de atunci, dupa ce sa maturizat si a crescut,ori le a aruncat la gunoi ori le a pierdut prin negura anilor.Oricum,asa ceva nu se uita niciodata.aveam 13 ani in 1990 la acel prim si magic de neuitat Campionat de Fotbal italia 1990 cu acel superb imn si mascota Ciao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: