Final ’90 1-70

Coppa del Mondo – Italia 1990. Romania nu se mai calificase la un turneu final din 1970. In grupe am luat bataie de la Camerunul lui Roger Milla (care ne-a dat 2 goluri in 10 minute), i-am batut pe rusi cu 2 goluri marcate de Lacatus si am facut egal cu Argentina. Camerunul a batut si Argentina si ca urmare ne-am calificat in sferturi pe locul 2 in grupa. Irlanda ne-a trimis acasa cu 5-4 dupa penalty, iar Germania a batut Argentina cu 1-0 in finala.

In seria de 70 de surprize ii veti vedea printre altii pe Marius Lacatus, Gheorghe Hagi, Rodion Camataru (desi nu a jucat in nici un meci) alaturi de 2 viitori antrenori ai Stelei: Oleh Protasov si Walter Zenga.

  


 


 


 


 


 


 


 


Imnul oficial al campionatului.

colectie de surprize ulker final 90 1-57 1990 campionatul mondial de fotbal guma de mestecat colectii de surprize colectiidesurprize colectionar poze fotbalisti

 

Next: FINAL 92
Advertisements

4 Responses to “Final ’90 1-70”

  1. Pe asta o am io 🙂

  2. […] Colecție de la CM Italia 90 Link […]

  3. FRATILOR SUNTETI PRAF !!!!!!!!!!!! MA INTREB CUM PUTETI PUNE UN ASEMENEA COMENTARIU ” DESI NU AU JUCAT IN NICIUN MECI (HAGI, CAMATARU SI LACATUS) ” – PUNETI MANA SI VERIFICATI, CA SCRIETI NUMAI PROSTII – LACATUS A JUCAT INCA DIN PRIMUL MECI – ROMANIA – URSS 2-0 (A MARCAT AMBELE GOLURI IN POARTA CELEBRULUI DASAEV) – HAGI NU A JUCAT IN MECIUL CU URSS PENTRU CA ERA SUSPENDAT, DAR A INTRAT CU ARGENTINA SI A AVUT CATEVA DUELURI CU MARADONA – CAMATARU A JUCAT IN MECIUL CU IRLANDA DIN OPTIMI CAND TOTI ASTEPTAM SA DEA UN GOL – AM VAZUT ACESTE MECIURI IN DIRECT LA TVR – PUNETI MANA SI VERIFICATI NU SCRIETI TOATE PROSTIILE PE CARE LE CREDETI VOI !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: