Turbo 2014

In acest an firma turceasca Progum a readus pe piata guma Turbo. Initial s-a crezut ca e vorba de o serie de 96 de surprize, insa ulterior au aparut si alte numere, seria oprindu-se la 160. Formatul e identic cu cel al seriilor Super 101-154, Sport 1-99 si Super 1-99. Turcii nu mai sunt interesati de calitate, se gasesc foarte des surprize taiate prost si foarte prost.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

surprize turbo super 2007 101-154 with super colectii de surprize colectiidesurprize colectie colectionar guma de mestecat ciunga baloane poze cu masini


6 Responses to “Turbo 2014”

  1. Super ! Excelenta postare ! Si ar fi si mai interesant daca firma care le reproduce mai nou ar diversifica puitn , picturi , animale , flori , istorie ceva de genul unei colectii de timbre.

  2. Supertare! Ar mai fi interesant daca firma care reproduce gumele Turbo cu surprize mai nou ar trebui sa mai adauge colectii cu sportivi/echipe sportive, actori, cantareti/formatii, personaje fictive (din filme, seriale, desene animate), supereroi si adversari, anime-uri, personaje din benzi desenate si manga (benzi desenate japoneze) de genul unor colectii de etichete.

    • Guma Turbo a fost relansata deoarece e cea mai cunoscuta guma a anilor 80-90 si are potential mare. Ma indoiesc ca tipurile de surprize pe care le-ai mentionat ar avea cautare la fel de mare si producatorul stie si el asta. Nu cred ca vor aparea si alte tipuri de guma de mestecat cu surprize produse intensiv.

  3. Colectia Turbo din 2014 este foarte interesanta, dar firma mai trebuie sa adauge pe langa colectiile acestea si modelele de Formula 1 din 2004 pana in 2014, masinile WRC din 2004 pana in 2014, motocicletele MotoGP din 2004 pana in 2014, dar si masinile NASCAR din 2004 pana in 2014.

  4. Tot frumoase raman , mi-ar place sa reia si seria LAZER dar de calitate !

  5. Eu nu colectionez dar stiu ca mai bine incerc aici sa dau decat sa le arunc. Poate le vrea cineva 🙂 Am din seria asta 2014, numerele 58, 60, 88, 90. Le doreste cineva?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: